آیا کاهش میزان خروج ، سایت شما را به اوج شکوفایی ، باز خواهد گرداند

نویسنده :
تعداد بازدید :2,370

میزان خروج کاربران به بی ضرر و نکته تقریبا جالبی به نظر میرسد … اما در دل صاحبان سایت ، که سرمایه خود را در وب سایتشان به امید بهبود فروش خرج کرده اند ، ترس ایجاد میکند.

اما این مسئله ،عجیب و تهدیدکننده است. میزان خروج کاربران ، به سادگی ، تعداد مراجعینی را نشان میدهد که وارد سایت شما شده و از همان صفحه ، بدون مشاهده دیگر مطالب سایت شما ، خارج شوند. درک این موضوع که چرا سعی در پایین نگهداشتن این عدد داریم ، آسان است ، اما گاهی اوقات یک میزان خروج بالا ، به معنی دلیلی برای ترس و وحشت نیست. برای توضیح بهتر میزان خروج ، همین بس که بدین وسیله ، شما میتوانید دشمنان خود را کاهش داده و کاربر واقعی را افزایش دهید

یک میزان خروج قابل پذیرش چیست؟

بر طبق آمار گوگل ، میزان خروج متوسط وب سایت ها ، 40% است ، در حالی که این عدد ساده و آسان به نظر میرسد ، اما به تنهایی برای تعیین چگونگی عملکرد وب سایت شما مناسب نیست. نرخ خروجی در صورتی قابل پذیرش است که تعدادی از متغیر ها را مد نظر قرار دهد ؛ این متغیر ها شامل موارد زیر هستند ، اما محدود به اینها نیستند :

* نوع حرفه

* نوع سایت

* نوع صفحه

*محل صفحه روی سایت

*شناخت عمومی از نام تجاری

بر چه اساسی ، یک نرخ خروج ، زیاد تلقی میشود؟

متخصص تجزیه و تحلیل ، Avinash Kaushik ، توصیه میکند که یک میزان خروج 60% یا بالاتر از آن ، ایجاد مشکل خواهد کرد. به یاد داشته باشید ، متغیرهای فوق ، برای تعیین اینکه کدامیک بیش از اندازه هستند ، نیز کاربرد دارند. کاملا واضح است که چرا میزان خروج بالا ، نگران کننده به نظر میرسد ، اما راه کار های این تحلیلگر که اشاره داشته ،ممکن است مورد سوء تعبیر قرار گیرند را در نظر داشته باشید:

* Doug که کسب و کارش نماسازی است ، تغییراتی در سایت خود میدهد و اکثر اطلاعات مربوط به خود (اطلاعات تماس ، ساعت های کاری ، خدمات ارائه شده ، محل و غیره) را درست در صفحه اصلی قرار میدهد. مراجعین ، اطلاعات مورد نیاز خود را در همانجا دریافت میکنند. در نتیجه نیازی به گشت بیشتر در سایت وجود نخواهد داشت. نرخ خروج وی افزایش می یابد ، اگرچه ، وی متوجه میشود که تماس های دریافتی و وجه پرداختی از سمت مشتریان ، افزایش یافته است. در مورد Doug ، افزایش نرخ خروج ، یک نگرانی بزرگ نیست.

*اگر هدف اصلی صفحه اصلی سایت ، ارسال مراجعین به یک سایت دیگر باشد (یک موضوع – ویدیو و غیره ) در نتیجه ، میزان خروج ،که خیلی بالا خواهد بود ، ربطی به خروج از وب سایت ، که عملا خروج از آن صفحه است ، نخواهد داشت

چگونهنرخ خروج بدرا کاهش دهید؟

شما به یک تحلیلگر مراجعه کرده و به این نتیجه میرسید که میزان بالای نرخ خروج ، نشانه ای از عدم انجام صحیح فعالیت های مورد انتظار از سایت شماست. چطور میتوانید این شرایط را رفع کنید؟ در اینجا با تعدادی از پرسش هایی که ممکن است شما بپرسید ، شروع میکنیم

* آیا متن وبسایت شما ، شفاف و دقیق است؟ یک سایت نیاز دارد که به سادگی خوانده شود و هر چیزی که باعث خستگی چشم شود ، یک بیننده را به بیرون میراند.

* آیا همه صفحات ورود سایت شما ،به وضوح ، مطالب را انتقال میدهند؟ به طور کلی ، با توجه و دقت به صفحه اصلی سایت خود ، اصل کار را انجام میدهید ، اما همیشه صفحه ورود بازدیدکنندگان ، صفحه اصلی سایت شما نیست . بسیار مهم است که صفحات اصلی که بینندگان ، از طریق سایت های دیگر وارد آنها میشوند را بشناسید و  آنها را واضح ، جذاب و هدف دار طراحی کنید.

* آیا تبلیغات در محلی قرار گرفته اند که بازدیدکننده را از مطلب اصلی منحرف میکنند یا مزاحم وی هستند. شاید قرار دادن تبلیغات در سایت شما ، ضروری باشد ، اما گاهی اوقات باعث میشوند که مردم به سرعت از سایت شما خارج شوند. بنابراین به خاطر داشته باشید در صورت قرار دادن تبلیغات ، جایی را برای آنها انتخاب کنید که مزاحمت ایجاد نکرده و امکان کلیک تصادفی بر روی آنها کم باشد.

* آیا صفحات سایت شما آنقدر بلند هستند که برای اجرا شدن ، زمان زیادی را صرف میکنند؟ به خاطر داشته باشید ما در عصر اینترنت پر سرعت هستیم و هر نوع اجرای آرام صفحات ، میتواند منجر به  خروج بازدیدکنندگان گردد. با طراح وب سایت خود صحبت کنید تا افزونه ها و لینک هایی که لازم نیستند را برداشته و تصاویر گرافیکی سایت را به جهت چشمگیر شدن ، جذابیت و اجرای سریع برای کابران تغییر دهد.

اینها فقط چند مسئله بودند که روی میزان خروج از سایت شما تاثیر میگذاشتند. اگر بعد از همه اینها ، هنوز کاهشی در نرخ خروج حس نکردید ، با طراح وب خود صحبت کنید تا با تجزیه و تحلیل عمیق تر ویژگی های سایت شما ، راهی را ارائه دهد تا به دوران اوج فروش خود بازگردید.


علاقه ی زیادی به برنامه نویسی و دنیای آی تی دارم. تمام سعی خودم رو می کنم تا در این وب سایت دانش خودم را با دیگر دوستان به اشتراک بگذارم و مطالبی هر چند کوتاه در زمینه فناوری اطلاعات منتشر کنم.

ارسال نظر

کانال را در گوگل محبوب کنید